Išči

Pri sestrskem podjetju v okviru Impol skupine pridobivamo visoko kakovosten material za nadaljnjo predelavo. Po tem programu lahko torej izsekujemo tudi druge vrste zlitin in rondelice debelin do 15 mm. S takšnim postopkom izdelave rondelic smo izredno prilagodljivi kupčevim željam in zahtevam saj lahko izdelamo rondelice iz neomejene palete aluminijevih zlitin. Rondelice po tem postopku izdelave iz zlitin so primerne za tehnične dele v avtomobilski ali še kakšni drugi zahtevni industriji.

Izdelujemo izsekane rondelice iz aluminijevih zlitin iz standardnega nabora ali iz zlitin, ki jih razvijemo projektno po vaših zahtevah:

ZLITINE IN OBDELAVE
Zlitina EN AW 6082
EN AW 6060
EN AW 3003
ali katera koli druga Al-zlitina (iz serije 1000, serije 3000, serije 6000, …)
Toplotna obdelava OH-mehko žarjene
H18-trdo
Površinska obdelava vibriranje, peskanje, brez površinske obdelave
DIMENZIJE IN OBLIKE
Premer [mm] 5,00 – 140,00
Debelina [mm] 1,50 – 15,00
Oblika ravna, bombirana, okrogla, ovalna, pravokotna, itd. z ali brez luknje

Postopek izdelave

Za izsekovanje rondelic iz aluminijevih zlitin uporabljamo le visokokakovostni material pridobljen pri sestrskem podjetju v skupini Impol. Ta material nato izsekujemo na dveh novejših izsekovalnih strojih. Po tem programu lahko izsekujemo tudi druge vrste zlitin in rondelice debelin do 15 mm. Ta tehnološki postopek izdelave je naša prednost na trgu, saj lahko tako ponudimo rondelice različnih zlitin iz standardnega nabora ali iz zlitine, ki jo razvijemo skupaj s kupcem. Rondelice po tem postopku izdelave iz zlitin zadovoljujejo najvišje kakovostne standarde za predelavo v različnih industrijah.

Po izsekovanju sledi žarjenje in površinska obdelava s peskanjem ali vibriranjem. Rondelice pakiramo in opremimo z etiketami v skladu z zahtevami kupca.